Over ons

Stal Sabbé is sinds 2010 gevestigd aan de Abbertweg in Dronten. Dit ligt tussen Dronten, Elburg en Kampen in. Onder leiding van Bianca Sabbé is er een bedrijf gegroeid waarin de paardensport en de passie voor het paard centraal staat. Op een ongedwongen en veilige manier is het doel om iedereen te laten genieten van het paard en de sport er omheen. Stal Sabbé is de plek waar je op een prettige en veilige manier kunt genieten van de paarden en de sport ieder op zijn eigen niveau.

 

Bianca Sabbé

Ik ben in 1981 geboren in Amsterdam en zonder paardenachtergrond mijn hart gevolgd in de passie die ik heb voor het vak. Na mijn middelbare school heb ik de paardensportopleiding gevolgd aan de Nederlandse Hippische Beroepsopleiding te Deurne. Vervolgens heb ik bedrijfskunde gestudeerd aan de Agrarische hogeschool te Dronten. Door de jaren heen heb ik veel lessen gegeven en paarden afgericht. Naast mij passie voor het instrueren en opleiden ben ik ook graag bezig met het aan en verkopen van paarden en pony’s en zo bij te dragen aan een goede match. Binnen mijn bedrijf Stal Sabbé heb ik een combinatie gevonden tussen het bovenstaande.

 

Elsa en Josefien

Elsa en Josefien zijn de dochters van Bianca en beide met de pony’s groot gebracht. Ze zijn vaak te vinden in de stallen en altijd graag bezig met de pony’s. Beide al fanatiek ruitertjes die de passie van hun moeder delen.

Norah en Carmen

Bekende gezichten op stal zijn die van Carmen en Norah. Samen met de ponycollega’s zorgen zij voor een onvergetelijke tijd, of het nu wekelijks in de les is of een keer tijdens een van onze activiteiten.